Jan Halverhout

.

View admin Posts
  • Ik ben erg tevreden over de opdrachten die Jan Halverhout voor mij heeft gedaan. Hij werkt netjes, secuur en er valt uitstekend met hem afspraken te maken.

   Simone
   Reply
  • Jan Halverhout neemt alle tijd en aandacht en denkt ongelooflijk goed, creatief en professioneel mee, met werkelijk alle ideeën en klussen. Niets is hem te gek, hij is enorm veelzijdig en inspirerend! Jan neemt uren de tijd om alle opties door te nemen, en probeerd zo een compleet visueel beeld te vormen. Om zo tot een mooi resultaat te komen. Wij verheugen ons ontzettend op de samenwerking met Jan en op alle creatieve en professionele oplossingen voor alle uitdagende klussen in onze woning.

   Jeff en Liz
   Reply
  • Zelden tref je iemand die zo’n mooi en secuur werk levert, creatief meedenkt. Het plafond en de vloer zijn met heel veel liefde voor het vak gemaakt. Het eindresultaat is prachtig, een ware metamorfose. Ik ben dan ook dik tevreden, mede ook over de manier van werken en opruimen. Chapeau!

   Truus Palmen
   Reply
  • Het werk is keurig uitgevoerd en schoon opgeleverd. Wij zijn tevreden over de geleverde kwaliteit. Het geleverde werk is een aanwinst voor de woning. De besprekingen voorafgaand, evenals wijzigingen in het plan, zijn in goed overleg en prettige sfeer verlopen.

   C. Borsten
   Reply
  • Jan is creatief, denkt vanuit de bewoner (de klant), en communiceert wat hij doet, en vooral waarom. Bijkomend pluspunt wat ons betreft: geen harde muziek, communicatie van Jan met ons, en Jan werkt heel gestructureerd, dus geen onnodige zooi door het hele huis.

   Rens
   Reply
  • Jan Halverhout is zeker een veelzijdig vakman! Hij kan alles, denkt mee, is heel creatief en niet duur. Hij is zeer betrouwbaar en positief. Onze badkamer heeft een facelift gekregen: hij heeft een nieuwe douchebak + scherm geplaatst, een nieuw raam gezet, een schuine wand volledig geïsoleerd en betimmerd. We zijn meer dan tevreden.

   Marjo
   Reply

Leave us a comment